Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Verificaţi documentele marca SGS pentru a le confirma autenticitatea şi validitatea.

Le furnizăm clienţilor o multitudine de certificate şi rapoarte de confirmare a rezultatelor inspecţiilor sau testelor desfăşurate de noi. Pentru documentele marca SGS, oferim şi un serviciu gratuit de verificare, care va confirma clar dacă un document este sau nu original, înainte de a-l folosi.

Semnături Digitale

Pentru a proteja şi securiza documentele SGS în format pdf, am implementat soluţia unei semnături digitale. În Acrobat Reader, un fişier pdf care a fost semnat digital de către SGS are deasupra un banner albastru cu textul ‘Certificat de SGS Document Signing, SGS Group Management SA, certificat emis de GlobalSign Primary SHA256 CA pentru Adobe.’. Dacă aveţi vreo îndoială, încărcaţi documentul mai jos spre verificare.

Combaterea Falsificatorilor

Anual, noi verificăm mii de documente care sunt adesea folosite ca suport legitim pentru tranzacţii financiare. Deşi cele mai multe sunt originale, există şi câteva care nu sunt.

Oricând găsim documente falsificate, acţionăm pentru a investiga mai detaliat circumstanţele şi a identifica indivizii sau organizaţiile din spatele acestora. De asemenea, monitorizăm în mod activ şi terţe site-uri de pe care eliminăm publicitatea înşelătoare sau falsă referitoare la SGS.

Pentru a folosi serviciul nostru de verificare a documentelor, completaţi formularul şi ataşaţi documentul(ele) de verificat.

Documentele separate ca fişiere pdf, documentele multiple într-un singur fişier zip, dimensiune maximă a fişierului 10MB. Pentru fişierele de peste 10MB, completaţi şi trimiteţi formularul de mai sus, fără anexă, şi noi vă vom contacta.