Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea Dinamometrului de Motor Marin, de la SGS – servicii complete de testare a motoarelor folosind o gamă vastă de celule de test specializate.

Oferim servicii de testare a motoarelor care vă ajută în procesul de dezvoltare a motorului, vă permit să demonstrați conformitatea cu cerinţele normative și vă ajută în procesul de omologare. Celulele noastre specializate de testare a dinamometrelor de motor ne permit să oferim o gamă largă de scenarii de testare și condiții de mediu simulate și pot fi utilizate pentru diferite cicluri de operare ale motorului.

De ce să alegeţi testarea dinamometrului de motor marin, de la SGS?

Celulele de testare a dinamometrului de motor pot fi utilizate pentru calibrarea motorului și testarea emisiilor. Acestea pot fi folosite pentru a testa orice, de la motoare portabile mici la motoare de putere mare.

Oferim celule de testare care includ temperatura aerului de combustie, aparate flexibile de măsură şi control, control neegalat al condițiilor de mediu și controale de presiune pentru a simula temperaturile extreme. Acestea permit o gamă largă de condiții de testare a mediului, inclusiv condiții sustenabile de frig cu temperaturi de până la -20° C pentru motoarele cu putere ridicată. Vom realiza o întreagă matrice de test într-o celulă de testare cu un singur motor.

Celulele noastre de testare a dinamometrului de motor pot fi utilizate pentru: calibrarea motorului și testarea emisiilor.

 • Teste de certificare a emisiilor de gaze arse, conform standardelor EPA ale S.U.A. și standardelor Autorităţii S.U.A. pentru Calitatea Aerului (California Air Resources Board), precum și conform directivelor CE
 • Proceduri conforme cerinţelor 40 din Codul Reglementărilor Federale (CFR) Partea 1065 şi standardelor ISO 8178
 • Cartografierea motorului și dezvoltarea sistemului de control al emisiilor
 • Calibrarea sistemelor de control electronic - la fața locului sau în afara locaţiei, folosind inginerii dvs. sau inginerii de calibrare ai SGS
 • Măsurarea puterii, torsiunii, emisiilor şi a consumului de combustibil
 • Dezvoltarea prototipului de motor
 • Evaluări ale componentelor motorului
 • Evaluări ale componentelor după tratare
 • Verificarea sistemelor renovate pentru programele statale şi federale
 • Clasificare prin criteriul celor mai bune practici
 • Studii ale amestecurilor de combustibili și aditivi
 • Testarea durabilității
 • Testare la frig

Programele noastre de testare pot fi personalizate pentru a respecta standardele producătorului sau procedurile de reglementare conform reglementărilor SUA, directivelor CE sau regulamentelor CEE. Pentru omologare, putem folosi propriile noastre laboratoare acreditate ISO 17025 sau putem asista la testare în laboratoarele producătorului sau în facilităţi externe de testare în domeniul auto, care respectă cerinţele ISO 17025.

Testare de încredere a dinamometrului motorului, de la unul din principalii furnizori mondiali

Ca lider mondial în servicii de testare a motoarelor, oferim expertiză și experiență de neegalat în industria transporturilor. Experţii noştri locali au zeci de ani de experienţă în furnizarea de servicii complete pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.

Contactaţi acum SGS pentru a afla cum vă putem ajuta în procesul de dezvoltare, testare a conformităţii şi omologare.