Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS înţelege importanţa unui management impecabil al datelor pentru succesul programelor de control al sarcinii pe punte.

Miza fiind siguranţa rutieră şi calitatea drumurilor din ţara dumneavoastră, este vital ca tehnologia ce stă la baza programului să preleveze date precis, să aplice penalizările corecte pentru autovehiculele neconforme, să stocheze datele sigur şi să permită o raportare şi analiză la timp.

Oferim autorităţilor soluţii de gestiune a datelor concepute special pentru nevoile specifice de control a sarcinii pe punte, ce pot conţine:

  • Cântărire computerizată de ultimă oră a sarcinilor pe puntea autovehiculelor
  • Înregistrare precisă a greutăţilor autovehiculului şi impunerea de sancţiuni relevante acolo unde este cazul
  • O bază de date sigură şi precisă pentru a sta la baza activităţii de implementare a politicii
  • Pentru programele pod-basculă centralizate, procese robuste de gestiune a programului
  • Pentru programele descentralizate, procese robuste de gestiune şi implementare a programului
  • Soluţii integrate de date, ce cuprind ID-ul naţional, înregistrarea autovehiculului, înregistrări referitoare la calitatea drumului, permise de transport, permis de conducere, pentru multiple agenţii guvernamentale

Un element crucial este faptul că sistemele de gestiune a datelor de la SGS respectă cele mai înalte standarde de securitate, accesul la datele de pe sistemele noastre securizate fiind permis doar personalului autorizat. Acestea sunt de asemenea şi suficient de flexibile pentru a colecta şi stoca date, dar şi pentru a pune în mişcare acţiuni punitive pentru autovehicule supra-încărcate şi pentru a emite certificate pentru autovehiculele conforme. În plus, sistemele noastre oferă clienţilor rapoarte regulate şi analiza dezvoltării şi succesului programului.

Guverne din întreaga lume se bucură deja de beneficiile colaborării cu experţii noştri dedicaţi în managementul datelor. Având peste 125 de ani de experienţă în furnizarea de servicii independente de inspecţie, verificare, testare şi certificare, nu există un partener mai de încredere pentru guverne decât SGS.