Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pentru clădirea încrederii din partea consumatorilor în programele de implementare a limitei de viteză, este crucial ca autorităţile să fie capabile să demonstreze că tehnologia de aplicare a legislaţiei este atât precisă, cât şi fiabilă.

Certificarea dispozitivelor de măsurare a vitezei de la SGS vă oferă posibilitatea ca tehnologia dumneavoastră să fie aprobată independent la standardele naţionale de către liderul mondial în furnizarea de servicii de inspecţie şi certificare.

Procesul nostru de certificare se bazează pe o gamă amplă de metode de verificare a camerelor pentru măsurarea vitezei:

  • Evaluarea senzorului: Testăm dacă senzorii de autovehicule ai camerei funcţionează la parametrii operaţionali setaţi de producător.
  • Acurateţea vitezei: Pentru a creşte încrederea în acurateţea tehnologiei dumneavoastră, înregistrările de viteză ale camerelor dumneavoastră sunt testate pe baza dispozitivelor noastre independente de măsurare a vitezei, care sunt calibrate la standardul naţional trasabil.
  • Fiabilitatea vitezei: Calibrăm capacitatea camerelor dumneavoastră de a captura viteza la volume mari de trafic.
  • Servicii de calibrare : Vă calibrăm dispozitivele de măsurare a vitezei pentru a garanta conformitatea la nivel naţional.
  • Evaluarea sistemelor de semnalizare în trafic: Putem examina sistemul dumneavoastră de semnalizare în trafic pe timpul defecţiunilor, precum şi în condiţii normale.
  • Aprobarea de tip : Oferim un sigiliu de aprobare pentru acele dispozitive ce sunt adecvate scopului, incorporând testele privind compatibilitatea electromagnetică, mediul, interferenţa autovehiculelor şi siguranţa electrică în procesul de aprobare.
  • Depistarea defecţiunilor: Putem investiga orice discrepanţe raportate în sistemele dumneavoastră de camere.

Scopul nostru este să oferim organizaţiei dumneavoastră o aprobare independentă pentru a-i creşte reputaţia şi a susţine credibilitatea programelor dumneavoastră de respectare a limitelor de viteză. Suntem convinşi de capacitatea noastră de a face acest lucru pentru că reputaţia noastră a fost zidită de-a lungul unui secol de experienţă în furnizarea de servicii de inspecţie, testare şi certificare clienţilor ce au avut încredere în sistemele şi procesele noastre.