Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sistemele de trafic de la SGS implementează şi administrează servicii pentru sistemele de aplicare alegislaţiei pentru siguranţă şi dispozitive de administrare a vitezei - cum ar fi sistemele de semnalizare în trafic şi radarul.

Recunoaştem importanţa verificării acurateţii şi fiabilităţii tehnologiei de aplicare a legislaţiei. Trebuie să fie trasabilă la standardele naţionale şi să îmbunătăţească încrederea consumatorilor în programul de aplicare a legislaţiei.

Servicii de calibrare

Oferim de asemenea servicii de calibrare pentru dispozitivele de măsurare a vitezei.

  • Evaluarea semnalelor de trafic - evaluăm performanţa şi temporizarea sistemelor de semnalizare a traficului, utilizând un simulator de controler de semnal şi sisteme de cronometrare calibrate. Verificăm timpii fazelor de sistem pe baza unui dispozitiv de cronometrare independent. Putem de asemenea evalua performanţa sistemului în cazul unei game variate de erori de semnalizare a traficului
  • Aprobarea tipului - putem de asemenea finaliza teste ca parte a aprobării pentru sistemele de aplicare a siguranţei rutiere. Putem efectua şi teste de compatibilitate electromagnetică, de mediu, de interferenţă a autovehiculelor şi de siguranţă electrică, ca parte a procesului de aprobare
  • Servicii de depistare a defecţiunilor - putem investiga şi analiza orice discrepanţe raportate cu sistemele de camere

SGS este liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării. Putem asista la asigurarea acurateţii şi fiabilităţii soluţiilor noastre de siguranţă a traficului şi vă putem oferi rapoarte şi documente de care aveţi nevoie pentru certificare internă şi pentru autorităţi externe, pentru a garanta că sistemele şi procesele dumneavoastră sunt ireproşabile.