Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Externalizarea testării autovehiculelor pentru servicii publice (PSV) aduce o gamă vastă de avantaje atât pentru autorităţile de reglementare, cât şi pentru publicul larg.

Datele despre autovehicule colectate prin testarea PSV realizată de către SGS furnizează autorităţilor de reglementare informaţii măsurabile, justificabile, dar şi încrederea şi siguranţa că fiecare autovehicul pentru care autorităţile sunt responsabile este confortabil, corespunzător din punct de vedere estetic şi, mai presus de toate, sigur. Astfel, utilizatorul final este sigur că are o călătorie sigură, confortabilă, într-un autovehicul adecvat scopului propus. Datorită experienţei noastre în testarea auto, suntem conştienţi de măsurile de bază care interesează autorităţile de reglementare.

De exemplu, programele noastre de inspecţie a autovehiculelor includ:

  • Gradul de conformitate
  • Trasabilitatea autovehiculelor, şoferilor şi proprietarilor
  • Profilele şoferului şi operatorului
  • Gradele de acceptare şi respingere în urma inspecţiei
  • Timpul total pentru rezervare
  • Cauzele detaliate ale defecţiunii
  • Standarde pentru testare
  • Precizia contoarelor pentru taxiuri
  • Modificările autovehiculului
  • Activitatea post licenţiere

Putem crea rapoarte detaliate asupra criteriilor de mai sus şi putem oferi un feedback specific, personalizat, asupra fiecărui aspect al parcului auto sau al şoferilor acestuia, conform cerinţelor organismului de reglementare. Toate datele noastre de testare sunt stocate în siguranţă, pentru ca dumneavoastră să aveţi acces la ele în orice moment. Privite la nivel colectiv, datele creează o bază pe care o puteţi folosi pentru a impune sau îmbunătăţi standardele. În Londra, de exemplu, London Taxi and Private Hire (LTPH), care răspunde, între altele, de faimoasele taxiuri negre, foloseşte Sistemul SGS de management al inspecţiei autovehiculelor (VIMS) pentru conformitate pe baza informaţiilor şi întreaga activitate post-licenţiere pentru întregul parc auto.

SGS Automotive Services are o experienţă vastă în proiectarea şi exploatarea unei game largi de programe avansate de inspecţie a autovehiculelor şi servicii asociate, atât pentru parcuri auto mari, cât şi mici. Noi am proiectat şi implementat programe de reglementare de succes pentru ţări de pe patru continente. Fiecare program este un produs personalizat al experienţei internaţionale combinate a SGS şi al bunei cunoaşteri a condiţiilor pieţei locale şi a caracteristicilor, cererii şi solicitărilor fiecărei pieţe în parte.

Am devenit recunoscuţi pe scară largă pentru performanţa managementului reţelei de inspecţii ale autovehiculelor, implicând modernizarea completă (clădiri, echipament şi personal) şi privatizarea programelor de inspecţie şi a activităţilor conexe, care în mod tradiţional erau realizate de autorităţile publice.