Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă de servicii de consultanță în domeniul emisiilor auto, inclusiv testarea sistemelor de control al emisiilor și consultanță în materie de carburanți.

În acest fel, vă ajutăm să asiguraţi conformitatea cu standardele privind emisiile auto - inclusiv reglementările emisiilor în Uniunea Europeană - maximizând în acelaşi timp eficienţa combustibilului.

Consultanţii noștri experți au experiență cu o varietate de tehnologii de control al emisiilor, inclusiv în materie de catalizatori și sisteme de control al emisiilor evaporative, carburanți și recirculare a gazelor de eșapament. Iar datorită reţelei noastre globale, vă putem oferi sfaturi şi analize independente pentru toate aceste arii tehnice în cadrul întâlnirilor faţă în faţă.

În plus, vă oferim rezultate de încredere în urma testărilor care vă pot susţine eforturile de marketing şi pot spori reputaţia dumneavoastră pentru ingineria de calitate. 

Contactaţi SGS acum pentru a afla modul în care serviciile noastre de consultanţă în materie de emisii vă pot ajuta să vă conformaţi reglementărilor internaţionale relevante.