Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Vă putem ajuta să testaţi şi să evaluaţi trenurile de rulare electrice sau hibride în raport cu cele mai noi standarde.

Tehnologiile pentru autovehicule electrice sau hibride trebuie să respecte un număr mare de standarde internaţionale pentru a obține aprobarea de tip; de asemenea, ele necesită noi soluţii tehnice pentru diverse componente ale trenului de rulare. Putem să vă ajutăm, atât pe dumneavoastră cât şi pe furnizorii dumneavoastră, în privința unor aspecte juridice şi tehnice diverse ale trenurilor de rulare electrice. De la performanţa, eficienţa şi siguranţa bateriilor până la motorul electric în sine, vă oferim o gamă de servicii pornind toate din aceeaşi sursă, care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi produsele, să reduceţi costurile şi să vă conformaţi celor mai recente standarde internaţionale.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global. Suntem recunoscuţi ca experţi în testările din industria auto.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de inspecţie şi verificare a trenurilor de rulare electrice.