Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cu SGS veţi progresa în testarea dotărilor avansate de siguranţă a autovehiculelor.

În prezent, autovehiculele sunt dotate cu numeroase elemente de siguranţă avansate care îmbunătăţesc aderenţa, frânarea, luarea virajelor, chiar şi schimbarea de bandă pe autostradă. Scopul acestor sisteme este de a elimina coliziunile sau de a reduce gravitatea acestora. De la ABS până la ESP, avem o experienţă deosebit de bogată în ce priveşte sistemele de asistenţă pentru şofer şi dotările de siguranţă. Vă putem pune la dispoziţie laboratoarele de testare şi prognoză a funcţionalităţii şi eficienţei dotărilor de siguranţă şi dispunem de cunoştinţele şi facilitățile necesare pentru a testa şi certifica aceste sisteme conform standardelor şi legislaţiei internaţionale.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global. Suntem recunoscuţi ca experţi în testările din industria auto.
 
Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de inspecţie şi verificare a dinamicii condusului.