Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciul de omologare auto cuprinzător de la SGS acoperă întregul proces de aprobare a autovehiculelor, inclusiv toate directivele relevante ale Comunităţii Europene (CE) şi reglementările auto echivalente ECE (ale Comisiei Economice pentru Europa).

În plus faţă de omologarea CE şi ECE, noi putem de asemenea furniza e-marcajul şi soluţii pentru omologarea e-marcajului.

  • Omologarea e-marcajului, legislaţia care se aplică membrilor Uniunii Europene (UE)
  • Omologarea e-marcajului, legislaţia care se aplică Uniunii Europene, dar şi pentru Asia şi Australia (Acordul UNECE 1958 între Naţiunile Unite şi ECE)

Domeniul serviciului nostru tehnic

Ca serviciu tehnic (KBA-P 00084-10) pentru categoriile A, B şi D, noi suntem organism notificat pentru mai bine de 200 de proceduri de testare naţionale şi internaţionale.
În plus, noi putem gestiona cerinţele dumneavoastră de testare şi aprobare pentru diverse componente, cum ar fi protecţia pentru ciclişti.

Noi ne extindem continuu domeniul serviciilor şi suntem întotdeauna pregătiţi pentru a furniza informaţii de ultimă oră asupra stării prezente a legislaţiei aplicabile.

Adresaţi-vă acum SGS pentru a afla modul în care serviciile noastre de omologare a autovehiculelor vă pot ajuta în activitate.