Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciul SGS de testare şi măsurare a emisiilor autovehiculelor asigură conformitatea cu standardele referitoare la emisiile automobilelor şi consumul de combustibil, inclusiv reglementările obligatorii referitoare la emisii ale Uniunii Europene.

Prin realizarea testării emisiilor automobilelor, noi vă putem ajuta să fiţi siguri că autovehiculele dumneavoastră se încadrează în limitele legale adecvate pentru emisiile poluanţilor în aer, cum ar fi:

• Monoxid de carbon (CO)
• Hidrocarburi totale (THC)
• Hidrocarburi care nu conţin metan (NMHC)
• Acid azotic şi dioxid de azot (oxizi de azot, NOx)
• Emisii de particule (PM) şi emisiile numărului de particule (PN)
• Fum diesel

Putem de asemenea verifica consumul declarat de combustibil şi valorile emisiilor de CO2 (dioxid de carbon) şi, la cerere, vă putem asista la testarea rezistenţei (de ex. pentru determinarea factorilor de deteriorare). Noi oferim de asemenea teste pentru emisii pentru autovehiculele care folosesc gaz petrol lichefiat (GPL) şi gaz natural comprimat (CNG).

Noi furnizăm de asemenea o gamă de servicii de consultanţă în domeniul emisiilor auto, oferind experienţa şi informaţiile noastre tehnice într-o varietate de tehnologii de control al emisiilor. Acestea includ catalizatori şi sisteme care comandă emisiile prin evaporare, combustibilul şi recircularea gazelor de eşapament.

Adresaţi-vă acum SGS pentru a afla modul în care serviciile noastre de testare a emisiilor vă pot ajuta să vă conformaţi reglementărilor internaţionale adecvate.