Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Câte componente, produse și materiale intră în componența unui tren de rulare auto? La SGS le putem inspecta și testa pe toate.

Trenurile de rulare auto reprezintă o combinaţie complexă de componente. De la motor până la frâne și realmente orice altceva, SGS dispune de o echipă de ingineri specializați în inspecții pentru a se asigura că fiecare componentă esențială este potrivită scopului său și că este proiectată și construită în mod corect. Lucrăm în conformitate cu procedurile dumneavoastră de testare interne și ne asigurăm că întregul tren de rulare respectă standardele internaționale și legislația în materie de siguranță. De asemenea, putem să furnizăm echipamentul de inspecție în sine, ceea ce ne permite să realizăm testările la costuri mai scăzute decât dumneavoastră.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global. Suntem recunoscuţi ca experţi în testările din industria auto.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de inspecţie şi verificare a trenului de rulare.