Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea vopselelor, straturilor protectoare şi adezivilor de interior este esenţială. Puteţi avea încredere că SGS va asigura conformitatea produselor din punct de vedere al funcţionalităţii şi calităţii

Când folosiţi straturi de protecţie interioare cum ar fi vopselele, vopselele metalice şi elementele ceramice fixate cu adezivi, este esenţial să folosiţi materialele corecte, de calitate corespunzătoare. De la comportamentul la ardere până la uzura prin frecare şi rezistenţa la abraziune şi zgâriere, am dezvoltat o gamă largă de teste şi inspecţii pentru controlul calităţii cu scopul de a vă asigura că folosiţi materiale conforme cu standardele internaţionale. La SGS dispunem de toate cunoştinţele necesare pentru a vă oferi toate controalele de calitate de care aveţi nevoie.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de inspectare şi verificare a vopselelor, straturilor protectoare şi adezivilor de interior.