Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testele efectuate de SGS pentru comportamentul la ardere al componentelor interioare auto vă ajută să respectaţi normele din domeniu, inclusiv standardul DIN 75200 al Institutului German de Standardizare, şi să îmbunătăţiţi siguranţa produselor şi a persoanelor.

Ca lider mondial în inspecţie, verificare, testare şi certificare, vă oferim cunoştinţe metodologice şi funcţionale în multiple domenii. Datorită acreditării noastre flexibile, ne putem adapta la noile metode pe măsură ce apar, aderând în acelaşi timp la practicile consacrate. De exemplu, testăm conformitatea cu standardul de flamabilitate FMVSS 302, dezvoltat de Standardul federal de siguranţă pentru vehiculele cu motor din Statele Unite şi acceptat pe scară largă.

Putem testa eşantioane din orice punct de-a lungul lanţului de aprovizionare, de la materiile prime până la produsele finite. Indiferent de sursă, testele noastre vă ajută să stabiliţi calitatea şi siguranţa materialelor supuse investigaţiei, iar rezultatele noastre sunt acceptate pe scară largă de producătorii de autovehicule şi componente auto din întreaga lume.

Contactaţi acum SGS pentru mai multe informaţii despre cum vă pot ajuta serviciile noastre de testare a comportamentului la ardere să respectaţi cerinţele normative.