Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Testarea vopselelor, straturilor protectoare şi adezivilor de exterior este esenţială. Puteţi avea încredere că SGS va asigura conformitatea lor funcţională şi calitativă.

Când folosiţi straturi de protecţie exterioare cum ar fi vopselele, vopselele metalice şi lacurile, este esenţial să folosiţi materialele corecte, de calitate corespunzătoare. Am dezvoltat o mare varietate de teste şi inspecţii pentru controlul calităţii pentru a vă asigura că folosiţi materiale conforme cu standardele internaţionale. De la testarea uzurii prin frecare și rezistenței la abraziune până la determinarea comportamentului stratului protector în diverse tipuri de vreme, la SGS avem toate cunoştinţele necesare pentru a vă oferi toate verificările de calitate de care aveţi nevoie.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de inspectare şi verificare a vopselelor, straturilor protectoare şi adezivilor de exterior.