Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS oferă o gamă largă de cursuri de sensibilizare și cunoștințe de bază, precum și o privire de ansamblu și un punct de vedere despre fiecare subiect.

Cursurile noastre cuprind cerințele legate de o mare varietate de standarde, reglementări și pratici de management, fie ca punct de pornire, pentru efectuarea altor studii viitoare, fie pentru a vă oferi cunoștințe pe care le puteți utiliza pentru a implementa îmbunătățiri în cadrul organizației dvs. sau pentru a obține cunoștințe de specialitate conexe, precum cele legate de audit. Indiferent de cursul pe care îl alegeți, noi vă oferim informații exacte, detaliate și sfaturi practice concepute în cadrul rețelei noastre globale de instructori calificați.

Alegerea unui curs de sensibilizare

Cursurile noastre de sensibilizare sunt dedicate tuturor actorilor implicaţi în dezvoltarea, implementarea şi managementul unui standard sau a unei proceduri. Cursurile noastre vă oferă toate informațiile preliminare și, din momentul în care aveți o bună înțelegere a conceptelor fundamentale și a cerințelor generale, vă veți putea dezvolta în continuare capacitatea de înțelegere pentru a deveni un expert în domeniu. Avem o gamă bogată de cursuri disponibile după ce încheiați un curs de sensibilizare.

De ce SGS?

Noi oferim cursuri specifice pentru o gamă largă de domenii, pregătire și instruire a managerilor și programe de dezvoltare profesională a auditorilor. Soluțiile de instruire oferite de firma SGS vă ajută să obțineți maximum de beneficii cu bugetul alocat pentru instruire și, cu ajutorul instructorilor experimentați în acest domeniu, putem întruni obiectivele specifice de instruire ale oricărei organizații. Cu ajutorul tehnicilor noastre de învățare accelerată şi experiențele de învățare mixtă putem îndeplini obiectivele în materie de instruire individuală sau globală. Având flexibilitatea de a crea programe individualizate pentru a întruni necesitățile dvs., noi ne asigurăm că, indiferent de cursul pe care îl alegeți, beneficiați de reputația noastră pentru independență, excelență și inovație. Aceste calități ne-au consolidat poziția de lider de piață pentru servicii care sporesc eficiența, reduc riscurile și crează avantaje competitive.

Sunaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.