Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Această instruire este menită să vă ofere cunoştinţele şi abilităţile referitoare la instrumentele şi standardele privind practicile exemplare de responsabilitate corporativă.

În lumea de afaceri a zilelor noastre, sunt din ce în ce mai importante managementul eficient, îndeplinirea cerinţelor părţilor interesate, raportarea sustenabilităţii, procesele de asigurare şi abilitatea de a aplica principiile şi normele de raportare AA 1000. Obiectivul acestei sesiuni de instruire cu o durată de cinci zile este de a vă ajuta să înţelegeţi pe deplin toate aceste sectoare, fiind dedicată persoanelor responsabile cu elaborarea rapoartelor de responsabilitate corporativă şi celor care oferă servicii conexe de consultanţă.

Sunt patru module care pot fi absolvite individual sau grupat: La încheierea celor patru module veţi putea:

  • Înţelege procesele de responsabilitate corporativă, sustenabilitatea, raportarea, instrumentele şi standardele de asigurare şi conexiunea cu activitatea principală a organizaţiei
  • Demonstra aplicarea principiilor şi standardelor: Standard de asigurare AA1000 (AA1000AS); standard privind implicarea părţilor interesate (AA1000SES); precum şi alte standarde şi norme de raportare relevante (de ex. GRI G3, ISAE3000 şi ISO 26000)
  • Acţionând ca asigurator, participantul va aplica principiile incluziunii, materialităţii şi receptivităţii în evaluarea unui raport de sustenabilitate.

Absolvind cu succes această instruire veţi îndeplini cerinţele pentru nivelul de asociat ca asigurator certificat de sustenabilitate (CSAP).

Contactaţi astăzi expertul dumneavoastră SGS pentru a afla mai multe despre beneficiile instruirii SGS referitoare la responsabilitatea corporativă.