Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Furnizarea de produse și servicii industriei auto europene și germane; îndeplinește standardul VDA 6.x (Verband der Automobilindustrie).

Pentru a permite uniformitatea sistemelor de management al calității pentru producătorii de automobile, companiile de servicii și furnizorii acestora din industria auto europeană și germană, a fost elaborată seria de standarde VDA 6.x. Acesta se bazează pe standardul ISO 9001 și, prin urmare, este complementar acestuia.

Beneficiile certificării VDA 6.x

Pe lângă dovada de calitate specifică industriei, conformitatea cu standardele VDA oferă:

  • Îmbunătățirea accesului la principalele piețe germane și internaționale
  • Creșterea încrederii în produsul/serviciile dvs.
  • Performanță optimizată
  • Procese optimizate

Pentru a demonstra conformitatea, experții noștri în domeniul auto vă pot audita organizația, conformitatea produselor și serviciilor dvs., în raport cu standardele cerute.

Care sunt standardele VDA 6.x?

Astăzi, seria VDA 6 include trei standarde separate.

VDA 6.1 – Auditul sistemului de management al calității: Producția în serie

Proiectat pentru producătorii de vehicule și piese de vehicule, VDA 6.1 se concentrează pe caracteristicile specifice procesului de producție. Pe baza unui chestionar, 120 de întrebări, se evaluează certificarea sistemul de management al calității VDA 6.1 și poate fi cu ușurință combinat cu ISO 9001, prin același audit de certificare.

VDA 6.2 – Auditul sistemului de management al calității: Servicii

Potrivit pentru companiile de service din industria auto, VDA 6.2 definește cerințele pentru sistemele de management al calității în dealeri auto, birouri de inginerie, expeditori de mărfuri și similare. Organizațiile care aleg VDA 6.2 pot utiliza, de asemenea, același audit pentru a obține certificarea ISO 9001.

VDA 6.4 – Auditul sistemului de management al calității: Echipamente de producție

Conceput pentru furnizorii de echipamente de producție, VDA 6.4 este adaptat în mod specific producției de mașini și echipamente. În plus, auditurile VDA 6.4 și ISO 9001 pot fi combinate cu ușurință.

De ce să alegeți servicii de audit și certificare VDA 6.x de la SGS?

Echipele noastre de audit specializate oferă expertiză pe piața globală, iar expertiza noastră va aduce întotdeauna un plus de valoare.

Aflați mai multe despre certificările VDA 6.x, contactați-ne astăzi.