Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Dacă sunteți un furnizor de rangul 1 sau 2 pentru producătorii de vehicule din industria auto, serviciile SGS pentru componentele electronice ale autovehiculelor vă pot ajuta să îndepliniți standardele pe care aceştia le impun/le utilizează.

Serviciile noastre de testare a siguranţei electricelor auto vă asigură acceptarea componentelor sau produselor dumneavoastră de către aceste organizații (cunoscute ca producători de echipamente originale, sau OEM). Cu toate acestea, procesul poate fi dificil : Sistemele auto electrice și electronice OEM sunt multilaterale, complexitatea crescând cu cât numărul producătorilor de echipamente orginiale pe care îi aprovizionaţi este mai mare.

Vă putem ghida prin acest labirint, oferindu-vă beneficiul unei case de testări precise, independente şi de încredere cu mulți ani de experiență industrială și expertiza tehnică necesară.

Siguranța funcțională este o condiția necesară pentru siguranța produsului și utilizatorului, şi de aceea am adoptat o abordare integrală care ţine cont de toate faţetele siguranței. Acest fapt dobândeşte o importanţă deosebită pe măsură ce sistemele în reţea ale autovehiculelor devin mai complexe şi riscul de defecte periculoase sporeşte şi el.

Contactați SGS acum pentru a afla cum putem să vă ajutăm să îndepliniți o varietate de solicitări OEM și să vă dezvoltați afacerea.