Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Autovehiculele electrice au la bază o gamă largă de circuite și conectori. Încredințați SGS misiunea de a vă ajuta să vă asigurați că acestea funcționează așa cum trebuie.

SGS vă pune la dispoziție o gamă variată de teste pentru circuitele și conectorii folosiți la autovehiculele electrice. Putem testa sistemul de prize în raport cu IEC 62196, comunicaţiile vehicle to grid (V2G) care stabilesc dacă autovehiculul este conectat la staţia de alimentare şi dacă se va furniza curentul corect la tensiunea adecvată sistemului de acumulatori al vehiculului. Mai mult, vă putem ajuta să dezvoltaţi şi să testaţi circuite și conectori specifici pentru autovehiculele dumneavoastră, în conformitate cu standardele internaţionale - toate dintr-un singur loc.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a circuitelor și conectorilor.