Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Electronice de putere pentru autovehiculele electrice. Acum puteți avea această siguranță.

Electronicele de putere pentru autovehicule trebuie să fie testate din punct de vedere al fiabilităţii, siguranţei şi eficienţei. Electronicele de putere pentru autovehicule controlează trenul de rulare și motorul electric al mașinilor electrice și funcționează pe post de interfață între componentele de voltaj ridicat, respectiv scăzut, ale sistemului electric al autovehiculului. Având un rol atât de important, acestea trebuie în mod cert să fie evaluate și inspectate corespunzător, pentru a obține confirmarea că sunt adecvate scopului căruia îi sunt destinate. SGS vă poate ajuta să asigurați conformitatea componentelor electrice pe care le folosiți cu reglementările, legislația și standardele internaționale.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a electronicelor de putere pentru autovehicule.