Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Staţiile de alimentare a autovehiculelor electrice trebuie evaluate din punct de vedere al compatibilităţii, siguranţei şi fiabilităţii. SGS poate ajuta în acest sens.

Funcţionalitatea unei staţii de alimentare pentru autovehiculele electrice depinde de un număr de factori importanţi. Putem testa siguranţa funcţională (IEC61508), comunicaţiile vehicle to grid (V2G) care stabilesc dacă autovehiculul este conectat la staţia de alimentare, şi dacă se va furniza curentul corect la tensiunea adecvată sistemului de acumulatori al vehiculului. Mai mult, vă putem ajuta să dezvoltaţi şi să testaţi staţii de alimentare specifice autovehiculelor dumneavoastră şi conforme cu standardele internaţionale - toate dintr-un singur loc.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a staţiilor de alimentare pentru autovehiculele electrice.