Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Servicii pentru electronicele de putere oferite de SGS - asigurați-vă de conformitatea componentelor electronice ale autovehiculului dumneavoastră cu reglementările, legislația și standardele internaționale relevante.

Autovehiculele dumneavoastră conțin electronice de putere vitale. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că acele componentele electrice pe care le folosiți sunt în conformitate cu reglementările, legislația și standardele internaționale. Vă oferim o gamă de servicii care testează electronicele de putere ale autovehiculului dumneavoastră, circuitele, conectorii și stațiile de încărcare, verificând fiabilitatea, siguranța și eficiența acestora.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi în domeniul electronicelor de putere, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global. Prin urmare, vă putem ajuta să vă îndepliniți obligațiile legislative și de siguranță indferent de locul de amplasare al operațiunilor dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă asigurați că elementele electrice din componența vehiculelor produse de dumneavoastră îndeplinesc reglementările, legislația și standardele relevante.