Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Pe piața auto secundară, SGS vă poate asigura că sistemele de informare şi divertisment corespund standardelor aplicabile.

Pe durata perioadei de leasing a unui autovehicul pot avea loc numeroase schimbări legislative. La SGS, ne asigurăm că suntem la curent cu toate standardele şi normele aplicabile, cum ar fi Regulamentul CEE - ONU nr.10. Suntem complet acreditaţi pentru certificarea conform acestui standard. Datorită asistenţei noastre, puteţi fi siguri că sistemele de informare şi divertisment ale autovehiculului sunt conforme cu legislaţia şi, mai presus de toate, prezintă siguranţă pentru următorul utilizator.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de informare şi divertisment şi a celor multimedia.