Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cum vă putem ajuta să verificați dacă sistemele dumneavoastră de informare şi divertisment sunt în același timp atât atractive pentru utilizator și pentru producător, cât și în concordanță cu standardele.

Fie că este vorba de standarde internaționale, fie de proceduri interne proprii - sau ambele - SGS dispune de expertiza necesară pentru a verifica și testa sistemele de informare şi divertisment şi sistemele multimedia proiectate pentru a fi instalate în vehicule. Anumite reglementări stabilesc, de exemplu, dacă televizorul să fie vizibil din scaunul șoferului. Spre exemplu, este legală folosirea televizorului când mașina staționează la stop într-un anumit teritoriu, sau trebuie ca motorul să fie pornit înainte ca acesta să poată fi folosit? Vă putem oferi toate răspunsurile și vă putem ajuta să dezvoltați sisteme de informare şi divertisment noi și atractive, care vor fi captivante atât pentru producătorii de vehicule cât și pentru consumatorii finali. De asemenea vă putem ajuta să vă asigurați că sistemele de informare şi divertisment sunt proiectate, produse și instalate în perfectă concordanță cu standardele dumneavoastră.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, vă oferim o precizie inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi un acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de informare şi divertisment şi a celor multimedia.