Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Iluminatul nu serveşte doar la indicarea drumului. SGS vă poate ajuta să testaţi şi să verificaţi sistemele de iluminat auto.

Tehnologia iluminatului auto a progresat în ultimii ani. Pe lângă că luminează drumul şi indică faptul că autovehiculul frânează, farurile pot fi nişte accesorii la modă, şi chiar în aşa măsură încât sunt oferite ca dotări opţionale costisitoare. Numeroase tehnologii şi funcţionalităţi noi sunt în curs de a fi introduse, ceea ce subliniază cât este de importantă testarea lor în timpul proiectării şi ulterior. SGS are expertiza, experienţa şi laboratoarele necesare pentru a vă ajuta să testaţi şi să dezvoltaţi noi soluţii de iluminat auto, şi să vă asiguraţi că sunt conforme cu standardele internaţionale.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de iluminat auto.