Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă poate ajuta să evaluaţi şi să îmbunătăţiţi funcţionalitatea unităților electronice de control ale autovehiculelor.

Unitatea electronică de control a unui autovehicul reprezintă sistemul nervos central al acestuia. Unitatea electronică de control este o combinaţie complexă de hardware şi software, esenţială pentru autovehiculele moderne. Toate sarcinile, de la alimentarea cu energie până la sistemele de asistare a conducătorului, sunt gestionate de unitatea electronică de control. La SGS, vă putem ajuta să diagnosticaţi defectele, să certificaţi calitatea, să asiguraţi siguranța şoferului şi pasagerilor şi, pe scurt, să construiţi un produs mai bun - totul dintr-un singur loc.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a unităţii electronice de control.