Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sistemele de asistenţă pentru şofer nu înseamnă nimic dacă nu există siguranţă. Permiteţi-ne să vă ajutăm să le evaluați şi să le sporiți eficacitatea.

De la avertizarea de schimbare a benzii de circulaţie până la tempomat, autovehiculele moderne sunt dotate cu o gamă largă de sisteme şi dispozitive de asistare a conducătorului, inclusiv sonar, radar, camere foto - video şi lasere. Vă putem ajuta să măsuraţi, să îmbunătăţiţi şi să obţineţi certificarea acestor sisteme conform celor mai noi standarde internaţionale. Mai presus de toate, rolul sistemelor de asistare a conducătorului este de a oferi siguranţă: ele reduc posibilitatea unei coliziuni, iar în caz de accident atenuează efectele. Permiteţi-ne să vă ajutăm să asiguraţi siguranţa clienţilor dumneavoastră.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de asistare a conducătorului.