Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Sistemele de confort joacă un rol important în vânzarea autovehiculelor. Asiguraţi-vă că sistemele dumneavoastră sunt optimizate, cu SGS.

Nivelul de confort oferit reprezintă un element foarte atractiv pentru utilizatorii finali - practic, cei care cumpără autovehiculele de la reprezentanţe. De la climatizare şi scaune încălzite până la iluminatul ambiental controlabil, SGS are cunoştinţele şi experienţa necesare pentru a vă asigura că sistemele dumneavoastră sunt concepute şi construite astfel încât să le ofere şoferilor şi pasagerilor un confort sigur şi de durată. Mai mult, avem expertiza necesară pentru a vă asigura că sistemele de confort ale autovehiculului dumneavoastră respectă toate standardele internaţionale cu privire la funcţionalitate şi siguranţă.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de confort.