Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă poate ajuta să evaluaţi şi să măsuraţi eficacitatea sistemelor dumneavoastră de siguranţă activă.

Sistemele de siguranţă activă montate pe autovehiculele noi au o contribuţie majoră la reducerea accidentelor provocate de condusul nesigur. Iar dacă totuşi se produce o coliziune, ocupanţii autovehiculului sunt mai bine protejaţi, deoarece autovehiculul este în mod inerent mai sigur. La SGS, vă putem ajuta să măsuraţi, să testaţi şi să îmbunătăţiţi eficacitatea fiecărui sistem care afectează siguranţa activă. Apelând la serviciile noastre, veţi promite mai mult clienţilor dumneavoastră şi vă veţi îndeplini promisiunile. Experienţa noastră în domeniul sistemelor de siguranţă activă pentru autovehicule vorbeşte de la sine; acum puteţi să ne puneţi la încercare.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a sistemelor de siguranţă activă.