Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de testare a rezistenţei bateriei vehiculelor electrice (EV) şi determinarea sfârşitului duratei de viaţă vă ajută să demonstraţi clienţilor şi consumatorilor calitatea produsului dumneavoastră.

Consumatorii se aşteaptă ca o baterie de tracţiune să funcţioneze la fel de mult timp ca şi automobilul, dar durata de viaţă a unei baterii depinde de factori care includ temperatura, profunzimea descărcării (DoD), umiditatea şi vibraţiile. Acţiunea de perfecţionare cu baterii litiu-ion începe să producă cicluri de viaţă îmbunătăţite.

Durata de viaţă a bateriei poate avea importante consecinţe financiare şi contractuale pentru compania dumneavoastră. Serviciile noastre în domeniul auto se referă la faptul că bateria poate fi testată, aprobată şi certificată de noi, în calitate de terţ independent.

Serviciile noastre de testare a bateriilor vehiculelor electrice (EV) asigură:

 • Testarea accelerată a duratei de viaţă
 • Determinarea sfârşitului duratei de viaţă
 • Testarea calendaristică a duratei de viaţă
 • Testarea ciclului de viaţă, combinând cicluri de încărcare şi descărcare cu cicluri de temperatură şi de condensare, de exemplu:

  • Încercarea de rezistenţă a funcţionării la temperaturi ridicate şi scăzute
  • Încercarea de rezistenţă la ciclare termică
  • Încercarea la cicluri de temperatură şi umiditate
  • Rezistenţa la temperaturi ridicate şi la umiditate

După cum se solicită în specificaţiile tehnice ale producătorilor de echipamente originale (OEM), vibraţiile şi şocurile pot fi aplicate concomitent cu ciclurile curente şi cu cele de temperatură.  

Vă putem ajuta şi cu testele privind caracterizarea şi performanţa blocurilor de baterii cu interfeţe de date precum CAN-Bus. Standurile de încercări pot realiza simularea de tip restbus şi pot monitoriza fluxul de date bus. Acţiuni stabilite precum „setare noi limite de curent” sau „modificare condiţii de răcire” pot fi incluse în procesul de testare automată pentru a simula condiţii în autovehicul.  

Cu o reţea globală de mijloace şi experţi în testarea siguranţei bateriilor, vasta noastră experienţă tehnică ne recomandă drept partenerul ideal pentru a vă ajuta să pregătiţi produse pentru piaţă - oriunde v-aţi afla.

Contactaţi acum SGS pentru a afla cum vă pot ajuta serviciile noastre de testare a rezistenţei bateriilor şi cele legate de ciclul de viaţă să respectaţi cerinţele privind durata de viaţă stabilite de consumatori şi de industria auto.