Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de testare a compatibilităţii electromagnetice (CEM) a bateriei vehiculului - garantează că bateriile automobilului dumneavoastră funcţionează corect şi eficient.

În prezent, conformitatea CEM este parte integrantă a siguranţei în autovehicule şi a blocurilor de baterii ale acestora. Utilizarea şi încrederea din ce în ce mai mare în sistemele electronice în autovehicule are drept consecinţă mai multe surse potenţiale de interferenţă electrică şi a scos mai mult în evidenţă fiabilitatea şi conformitatea CEM. Automobilele electrice pot afecta, de asemenea, conformitatea CEM deoarece se conectează la blocul de alimentare de la reţea printr-un cablu exterior, iniţiind fenomene CEM în automobile într-un mod complet nou.

Pentru a sprijini dezvoltarea şi livrarea de către dumneavoastră a produselor, efectuăm testarea conformităţii CEM în raport cu cerinţele obligatorii privind CEM ale UE şi ONU - 2004/104/EG şi UN ECE R10. Atât pe durata, cât şi după testul de imunitate CEM, vom verifica performanţa şi caracterizarea blocului de baterii, iar bateria poate fi supravegheată continuu. În plus, expertiza noastră în domeniu înseamnă că înţelegem faptul că producătorii de echipamente originale (OEM) impun niveluri şi mai ridicate de imunitate şi teste suplimentare pentru a garanta fiabilitatea şi siguranţa în funcţionare a unităţilor de reglare.

În scopul testării, blocurile de baterii includ Sisteme de management al bateriilor (Battery Management Systems - BMS) cu funcţii de siguranţă.

Cu o reţea globală de mijloace şi experţi în testarea conformităţii CEM şi a siguranţei bateriilor, vasta noastră experienţă tehnică ne recomandă drept partenerul ideal pentru a vă ajuta să pregătiţi produse pentru noile cerinţe CEM privind mobilitatea electrică - oriunde v-aţi afla.

Contactaţi sediul local SGS pentru a afla cum vă pot ajuta serviciile noastre de testare CEM a bateriilor să respectaţi cerinţele din domeniu şi pe cele ale pieţei.