Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă poate ajuta să eliminați riscurile legate de acumulatorii de tracțiune pentru autovehiculele electrice.

Întreaga siguranță a autovehiculelor electrice sau hibride depinde de calitatea și funcționalitatea acumulatorilor de tracțiune. Din moment ce aceștia reprezintă o componentă electro-chimică, trebuie să vă asigurați că șoferii și pasagerii sunt protejați de riscul de electrocutare și de contactul cu chimicalele periculoase implicate. SGS vă poate ajuta să vă conformați standardelor internaționale, inclusiv în materie de testări și de certificare a măsurilor de siguranță aplicate materialelor care vin în contact cu catodul/anodul, separatorul sau electroliții.

Puteți încredința către SGS testarea și calificarea bateriei auto din punctul de vedere al calității, siguranței și impactului asupra mediului.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a bateriilor pentru autovehiculele electrice.