Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

SGS vă poate ajuta să vă asiguraţi că sistemele dumneavoastră de gestionare a bateriilor respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi calitate.

Sistemul de management al bateriilor din dotarea unui autovehicul electric sau hibrid reprezintă o componentă hardware şi software esenţială. SGS vă poate ajuta să vă asiguraţi că sistemul de management al bateriilor este conceput şi realizat astfel încât să respecte standarde internaţionale severe de calitate şi siguranţă. De asemenea, vă putem ajuta la îmbunătăţirea produselor. Clienţii dumneavoatră primesc tot ce se poate din energia recuperată? Încărcarea se efectuează cu maximă eficienţă? În timp ce autovehiculul rulează, este energia livrată în modul cel mai eficient? La o tensiune de 600 V DC, care este cea mai eficace modalitate de a preveni un şoc electric? Avem răspunsul la aceste întrebări şi la multe altele.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă acurateţe inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a bateriilor pentru autovehiculele electrice.