Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile SGS de inspecţie şi testare a bateriilor pentru autovehiculele electrice, inclusiv testarea bateriilor cu litiu-ion, vă oferă posibilitatea de a reduce costurile şi de a dezvolta produse inovatoare.

La baza oricărui autovehicul electric se află bateriile şi blocurile de alimentare. Fabricarea de baterii de cea mai înaltă calitate, sigure în funcţionare şi fiabile, reprezintă o provocare complexă pe pieţele competitive din prezent. Laboratoarele noastre sunt un partener recunoscut al industriei auto şi a bateriilor şi pot efectua orice verificare tehnică necesară.

Fie că este vorba de celule electrice, circuite de protecţie, sisteme de control al bateriei, module sau blocuri de baterii, laboratoarele noastre acreditate ISO 17025 pot testa produsele dumneavoastră conform specificaţiilor producătorilor de echipamente originale (OEM) şi standardelor stabilite, inclusiv ISO 12405 şi UN 38.3 (litiu ion), precum şi performanţa, rezistenţa şi siguranţa bateriilor.

De la mici celule electrice până la baterii pentru vehicule grele, reţeaua noastră globală este pregătită să furnizeze toate serviciile de testare, omologare, certificare şi inspecţie în timpul creării, utilizării şi eliminării produselor. În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, vă oferim o precizie inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi un acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de testare şi verificare a bateriilor pentru autovehiculele electrice.