Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Procesând peste 500.000 titluri în fiecare an şi având clienţi din majoritatea parcurilor de autovehicule de închiriat, instituţii financiare şi producători de maşini, SGS este un lider mondial în administrarea titlurilor.

Înţelegem foarte bine aspectele critice ale manipulării titlurilor, iar serviciul nostru de verificare a titlurilor vă asigură de:

  • Acurateţea şi asigurarea calităţii şi serviciului
  • Asistenţă instruită şi experimentată  
  • Proces avansat de urmărire online şi de depozitare
  • Metodă cuprinzătoare, la cheie  
  • Administrare şi acces convenabil online la informaţii
  • O soluţie eficientă ca preţ

Oferim o suită cuprinzătoare de servicii de verificare a titlurilor, inclusiv imagini digitalizate, stocare, administrare şi mentenanţă online, precum şi validarea titlului pentru parcurile de maşini de închiriat, instituţii financiare şi producătorii de maşini. Serviciile de verificare a titlurilor sunt furnizate printr-un sistem de procesare de ultimă oră - FIESTA - Administrarea complet integrată a titlurilor de servicii extinse. Serviciile de verificare SGS permit instituţiilor financiare să reducă costurile asociate cu administrarea şi stocarea titlurilor, îmbunătăţind în acelaşi timp serviciul şi calitatea.

Scopul nostru este să vă oferim liniştea atunci când efectuaţi responsabilităţi precum inspecţiile autovehiculelor ieşite din închiriere sau repunerea pe piaţă a autovehiculelor, astfel încât veţi şti atunci când vânzarea s-a încheiat, titlul relevant va fi disponibil– şi va fi fost verificat şi actualizat, după caz.

Când deveniţi partener SGS, veţi beneficia de peste un secol de experienţă în inspecţie, testare şi certificare – şi veţi beneficia de lecţiile pe care le-am învăţat din industria auto de pe toate continentele. Niciun alt furnizor nu se poate compara cu profunzimea expertizei noastre.