Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile stocurilor realizate de SGS reprezintă un instrument vital de management al riscului în finanţarea stocurilor, oferind siguranţă atât pentru instituţiile financiare, cât şi pentru reprezentanţe.

Prin realizarea în profunzime a auditurilor stocurilor de autovehicule, experţii noştri vă pot ţine la curent cu starea finanţării stocurilor, reducând riscul ca autovehiculele să fie vândute fără ca preţul acestora să fie achitat şi, în cele din urmă, protejând starea creditului.

Noi folosim cea mai nouă tehnologie de inspecţie pentru compararea inventarului curent al reprezentanţei cu informaţiile despre autovehiculele vândute, colectând date cum ar fi numărul seriei şi modelul şi realizând dovezi fotografice dacă este necesar. Programele noastre sunt suficient de flexibile pentru a fi adaptate cerinţelor dumneavoastră specifice şi pot fi fie singulare, fie inspecţii periodice pe termen lung, care vă ajută să identificaţi tendinţele şi să reduceţi riscurile.

Orice procese am demara, rezultatul va fi un raport în format digital, care poate fi expediat instantaneu personalului cheie din cadrul reprezentanţelor şi furnizorilor lor financiari care a fost identificat în etapa de planificare.

Auditurile stocurilor pe care le realizăm vă asigură că se menţine încrederea între furnizorii de împrumuturi şi clienţii acestora, oferind informaţii precise şi uşor de înţeles asupra stării inventarului. Ele se bazează pe experienţa internaţională a SGS în domeniul auditării în industria auto şi folosesc cei mai buni profesionişti din domeniul auditării, care au fost instruiţi să respecte standardele înalte pe care le punem la dispoziţia clienţilor încă din anul 1878.