Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Auditurile pentru protejarea mărcii realizate de SGS protejează, consolidează şi construiesc mărci prin inspectarea şi raportarea asupra conformităţii reprezentanţelor dumneavoastră cu codurile interne de practică, în timpul procesului de vânzare.

Auditurile noastre vă permit să luaţi măsurile necesare pentru păstrarea unuia dintre cele mai valoroase active, marca dumneavoastră.

Reţelele de distribuitori sunt partea umană a unei mărci. Acestea trebuie să fie profesioniste şi să întruchipeze esenţa mărcii dumneavoastră pentru a impulsiona progresele mărcii şi afacerilor dumneavoastră. Vă putem oferi cea mai vastă gamă de instrumente de audit în acest scop, inclusiv:

  • Audituri standard: Evaluarea factorilor care îi influenţează pe clienţi, fie direct, fie indirect (şi astfel şi imaginea mărcii dumneavoastră); la acest capitol pot intra evaluarea situaţiilor concrete, a datelor, a dispunerilor, indicatorii cheie de performanţă (KPI), printre altele.
  • Audituri tip mystery: Evaluarea obiectivă a comportamentelor şi proceselor dintr-o reprezentanţă care afectează atitudinea clientului faţă de ea, asigurând astfel angajamentul distribuitorilor faţă de respectarea şi construirea mărcii în activităţile lor cotidiene.

Avantajele auditurilor de protejare a mărcii de la SGS

Auditurile noastre de protejare a mărcii oferă un serviciu de auditare independent şi imparţial de la cel mai mare furnizor din lume, aşa că puteţi avea încredere că beneficiaţi de rezultate de auditare pe care să vă puteţi baza.

Beneficii principale:

  • Acces la reţeaua noastră globală unică
  • Un serviciu unitar la scară globală, permiţându-vă să efectuaţi evaluări comparative cu concurenţa
  • Soluţii adaptate pentru a vă îndeplini obiectivele proiectului
  • Putem efectua Audituri pentru protejarea mărcii la dealeri concurenţi în scopuri comparative 
  • Soluţiile noastre IT de ultimă oră oferă o vedere de ansamblu în timp real asupra atitudinii faţă de brandul dumneavoastră, în diferite regiuni şi zone, totul adaptat cu precizie la obiectivele dumneavoastră de raportare a auditului

Dispunând de o experienţă vastă în auditul de secundă parte pentru producătorii de echipamente originale auto, echipa noastră de audit ea cunoaşte toate aspectele activităţii dumneavoastră, precum şi ce vă este necesar pentru a vă proteja marca sub toate formele. Pe baza obiectivelor dumneavoastră, auditorii noştri profesionişti şi experimentaţi oferă audituri axate pe rezultate, furnizându-vă informaţiile necesare pentru a lua decizii în afaceri.

Îmbunătăţiţi-vă afacerea cu audituri pentru protejarea mărcii de la SGS. Contactaţi sediul local pentru mai multe informaţii.