Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Serviciile de verificare și inspecție pentru detailiștii din industria auto oferite de SGS – o gamă de servicii specializate cu amănuntul pentru domeniul auto, care fac mai ușoară vânzarea de servicii de reparații, componente și mașini.

Atât dumneavoastră și clienții dumneavoastră sunteți interesați de calitate și costuri. În plus, clienții dumneavoastră așteaptă și solicită un nivel înalt al deservirii. De la mystery shopping în agențiile de vânzare, la inspectarea pieselor de schimb din import, noi vă putem ajuta să le oferiți o experiență de cumpărător care le va depăși așteptările.

Pe lângă asigurarea privind respectarea standardelor naționale și internaționale de către compania dumneavoastră, putem colabora pentru a elabora procedee și pentru a ne asigura că acestea sunt urmate corect.

În calitate de lider mondial în testare, verificare, inspecţie şi certificare, compania noastră vă oferă o precizie inegalabilă, specialişti foarte experimentaţi, cele mai moderne metodologii de examinare şi acces global.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră cuprinzătoare de servicii de vânzări auto cu amănuntul.