Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS privind lanţul de aprovizionare şi fabricarea - o gamă largă de cursuri care vă vor ajuta să respectaţi standardele şi bunele practici privind fabricarea, dar şi reglementările privind securitatea lanţului de aprovizionare

Toate aspectele proceselor dumneavoastră de fabricare şi ale lanţului de aprovizionare se supun unor standarde stricte pentru a vă ajuta să garantaţi siguranţă, calitate, fiabilitate, durabilitate şi consecvenţă. Oferim o gamă completă de cursuri, inclusiv instruire în toate aspectele Bunelor practici de fabricaţie (GMP), ale managementului securităţii lanţului de aprovizionare, ale sistemelor de rezilienţă şi de management, cum ar fi ISO 28000 şi ISO 22716.

Pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră de instruire privind lanţul de aprovizionare şi fabricarea, contactaţi-ne astăzi.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.