Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire privind managementul securităţii şi al riscului - cunoştinţele şi competenţele de care aveţi nevoie pentru a gestiona securitatea şi riscurile în activitatea dumneavoastră.

Gestionarea riscurilor şi asigurarea securităţii reprezintă o prioritate pentru organizaţia dumneavoastră. Pentru a vă asigura că angajaţii dumneavoastră au competenţele şi cunoştinţele necesare, noi oferim o serie de cursuri de instruire privind managementul securităţii şi al riscului, inclusiv cursuri despre anticorupţie, gândire axată pe riscuri, cursuri ISO 270001 privind securitatea informaţiei, cursuri ISO28000 privind securitatea lanţului de aprovizionare, cursuri ISO 31000 privind managementul riscului, CV-PAT şi multe altele.

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de instruire privind managementul securităţii şi al riscului, contactaţi-ne astăzi.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.