Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruirea pentru siguranţă funcţională în domeniul automatizărilor, software-ului, semiconductorilor oferită de SGS - modulul A2, de la analiza riscurilor la proiectarea conceptuală.

Agenda pentru proiectarea tehnicilor de siguranţă este stabilită în timpul unei etape de creare a conceptului produsului. Acest modul este destinat persoanelor implicate în determinarea riscurilor (determinarea SIL) şi identificarea cerinţelor sistemului care vor deriva din acest proces.

Cuprins:

  • Proceduri practice pentru analiza riscurilor, inclusiv un exerciţiu bazat pe un exemplu ilustrativ
  • Alocarea cerinţelor SIL la măsurile SIL pentru reducerea riscurilor
  • Derivarea cerinţelor de siguranţă a sistemului şi prezentarea ăn exemplu
  • Elaborarea unui concept al sistemului, ţinând cont de cerinţele exemplului executat

Cursuri de instruire în domeniul siguranţei funcţionale de încredere de la unul dintre cei mai importanţi furnizori de cursuri

Cursurile noastre sunt predate de către formatori experimentaţi, specialişti în domeniul siguranţei funcţionale. Cunoştinţele şi abilităţile dumneavoastră vor fi dezvoltate printr-o abordare interactivă şi practică a actului de învăţare.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cursuri de instruire pentru siguranţă funcţională în industriile automatizărilor, software-ului şi semiconductorilor.