Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS privind testarea materialelor - o gamă largă de cursuri care furnizează cunoştinţele de specialitate necesare pentru a aplica tehnici specializate de testare a materialelor.

Testarea materialelor este un domeniu foarte specializat, care necesită cunoştinţe de specialitate şi rezultate precise. Noi oferim o gamă completă de cursuri privind testarea materialelor, care acoperă o varietate de tehnici specifice, inclusiv testarea nedistructivă (NDT) şi siguranţa în funcţionare a echipamentelor.

Pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră de instruire privind testarea materialelor, contactaţi-ne astăzi.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.