Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursurile de instruire în domeniul siguranței alimentare oferite de SGS – instruire eficientă privind calitatea și standardele sistemelor de management, igiena alimentară, trasabilitatea alimentelor și îmbunătățirile în domeniul performanței comerciale.

Toate companiile de succes în domeniul alimentar au un singur lucru în comun – personal extrem de eficient dedicat îmbunătățirilor permanente. Gama noastră cuprinzătoare de cursuri pentru domeniul alimentar vă oferă informații exacte, amănunțite şi sfaturi practice pentru a vă ajuta să obţineţi maximum de beneficii cu bugetul alocat pentru instruire. În plus, putem să îi ajutăm pe participanți să își cultive abilitățile profesionale necesare pentru dezvoltarea profesională, contribuind în același timp la creșterea eficienței, reducerea riscurilor și consolidarea avantajelor competitiv ale organizaţiei dumneavoastră.

De ce să alegeţi cursurile SGS de instruire în domeniul alimentar?

Ca lider mondial în cursuri de instruire în domeniul alimentar vă oferim o experienţă, competenţe de specialitate şi resurse fără egal. Rețeaua noastră globală de auditori calificați oferă sesiuni de instruire specializate pentru sensibilizare, instruire pentru auditori interni, și pentru auditori șef. Indiferent dacă aveți nevoie de instruire individuală sau globală, experiențele noastre de învățare mixtă și tehnicile de învățare accelerată vă ajută să îndepliniți obiectivele de instruire mai eficient.

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre de instruire în domeniul alimentar, citiți în continuare sau luați legătura cu noi acum.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.