Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS în domeniul standardelor şi al sistemelor de management - o serie de cursuri care vă vor oferi o înţelegere completă a standardelor şi a sistemelor de management care pot fi utilizate în compania dumneavoastră.

În ziua de astăzi, compania dumneavoastră trebuie să ţină pasul atât cu practicile în continuă schimbare referitoare la sistemele de management, cât şi cu standardele tehnice şi cele de reglementare. Oferim cursuri adaptate oricui - de la instruire de bază şi de conştientizare până la cursuri acreditate pentru auditori interni şi auditori-şef care îndeplinesc cerinţele privind criteriile de instruire pentru organisme de certificare.

De ce aţi alege cursurile de instruire SGS în domeniul standardelor şi sistemelor de management?

În calitate de lider global în certificare şi formare profesională, avem cea mai mare reţea de specialişti în domeniu care oferă cele mai bune cursuri menite să vă ajute să:

  • Dobândiţi cunoştinţele de care aveţi nevoie cu privire la standardele şi sistemele de management pentru a adapta permanent modul în care lucraţi, pentru a anticipa dezvoltarea pieţei, pentru a vă perfecţiona angajaţii şi a vă dezvolta organizaţia
  • Îndepliniţi toate cerinţele aplicabile - fie că sunt impuse prin lege, obligatorii sau specifice unei activităţi

Contactaţi acum echipa noastră de formatori pentru a afla cum putem ţine organizaţia şi angajaţii dumneavoastră la curent cu cele mai recente standarde şi sisteme de management.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.