Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Cursuri SGS despre serviciile de asistenţă şi îngrijire la domiciliu – dobândiți cunoștințe și informații detaliate necesare pentru a îndeplini toate cerințele de calitate și securitate din domeniul asistenţei şi îngrijirii la domiciliu.

A vă menţine la curent cu ultimele schimbări referitoare la personal şi instruire este o activitate care poate consuma mult timp. Experții noștri sunt mereu la curent cu ultimele modificări și revizuiri ale standardelor și reglementărilor internaționale referitoare la produsele de asistenţă şi îngrijire la domiciliu. Prin urmare, vă putem oferi o gamă de cursuri despre produsele de asistenţă şi îngrijire la domiciliu, pentru a vă asigura că înțelegeți modul în care schimbările recente influențează produsele dvs. dar și cerințele de conformitate.

Cursurile noastre acoperă numeroase domenii, inclusiv:

  • Rapoarte privind siguranța cosmeticelor și evaluări ale riscurilor toxicologice pentru piețele din zona UE și din SUA
  • Bune practici de fabricație (GMP)  
  • Audituri și conştientizare BRC, instruire practică de implementare și audit

Fiecare curs furnizează ultimele informații exacte privind legislația actuală și viitoare pe care trebuie să le cunoașteți, inclusiv:

  • Directiva UE 76/768/EEC privind produsele cosmetice
  • REACH
  • Regulamentul privind clasificarea, etichetarea şi ambalarea
  • Declaraţia 65 (de protecţie a mediului) a statului California - pentru organizatiile care au relatii comerciale cu SUA

De ce să alegeţi cursurile SGS de asistenţă şi îngrijire la domiciliu?

Ca lider mondial în materie de cursuri de instruire despre asistenţa şi îngrijirea la domiciliu, noi vă oferim experiență și resurse inegalabile, care vă pot ajuta să obțineți rezultate optime cu bugetul alocat sesiunilor de instruire. Rețeaua noastră globală de lectori se asigură că obţineţi instruirea şi informațiile detaliate necesare pentru a gestiona toate cerințele de calitate și securitate din domeniul asistenţei şi îngrijirii la domiciliu.

Contactaţi-ne pentru a afla mai multe informații despre modul în care cursurile de instruire despre asistenţa şi îngrjirea la domiciliu pot fi utile organizației dvs.

Îmbunătățirea oamenilor și a afacerilor cu SGS Academy

În calitate de lider global în formare profesională, oferim centre de excelenţă în toată lumea, furnizând cele mai bune soluţii de învăţare şi dezvoltare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Avem un palmares recunoscut, oferind cursuri publice, la sediu sau online pentru cele mai mari companii şi organizaţii guvernamentale din lume. În plus, cu formatori specializaţi care sunt profesionişti cu experienţă în domeniul lor, cursurile noastre de instruire depăşesc partea teoretică, oferindu-vă perspective valoroase asupra lumii reale. Prin urmare, puteţi avea încredere în noi pentru a vă oferi instruire şi formare consecventă de calitate ridicată la fiecare nivel al organizaţiei dumneavoastră - oriunde în lume.

Indiferent de industrie, indiferent de subiectul cursurilor, contactaţi-ne pentru a afla cum vă poate ajuta SGS Academy.