Regulile FSMA privind controalele preventive impun furnizorilor de servicii de restaurație să controleze interferența alergenilor și să se asigure că alergenii sunt afișați corespunzător pe etichetele produselor alimentare ambalate. Acest curs vă va arăta cum să respectați cerințele de etichetare FDA pentru produsele generale de alimentație și cum să respectați cerințele FSMA privind etichetarea alergenilor.
De ce să alegeți formarea SGS privind cerințele FDA de etichetare a alimentelor și alergenilor în SUA?
Acest curs abordează următoarele subiecte:
- regulamentele privind etichetarea alimentelor,
- noțiuni de bază despre etichetarea alimentelor,
- elemente de etichetare a alimentelor,
- etichetarea obligatorie condiționată,
- cerințe speciale de etichetare.
La absolvirea cursului, veți putea:
- să înțelegeți cerințele FDA de etichetare a alimentelor pentru diverse categorii alimentare;
- să implementați cerințele de etichetare a alergenilor;
- să clasificați elementele etichetelor alimentare;
- să înțelegeți elementele etichetării obligatorii condiționate;
- să identificați cerințele speciale de etichetare pentru anumite categorii alimentare.
La absolvirea cursului, veți primi un certificat.
Detaliile cursului
- Durată: 2 ore
- Acreditare: SGS
- Metodologia de predare: eLearning
Formare de încredere în domeniul siguranței alimentare de la unul dintre cei mai importanți furnizori de cursuri
În calitate de lider în formare profesională, ne bazăm pe numeroși ani de experiență la nivel mondial. Cursurile noastre sunt susținute de specialiști care vă vor sprijini în parcursul dvs. profesional.
Pentru a afla mai multe despre cursul nostru privind cerințele FDA de etichetare a alimentelor și alergenilor în SUA, contactați-ne astăzi.
38, Calea Serban Voda,
sector 4, 040212,
București, România