Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire SGS privind Programul de Monitorizare a Mediului (EMP) pentru unităţile de producţie alimentară - aflaţi cum să elaboraţi şi implementaţi un PMM şi să respectaţi cerinţele FSMA.

Agenți patogeni alimentari care au cauzat rechemări de produse și epidemii se pot găsi periodic în producția alimentară. Uneori acești agenți patogeni sunt adânc ascunși în echipamente și în alte zone, unde nu pot fi îndepărtaţi prin dezinfecţia de rutină. Regula Controalelor Preventive ale FSMA pentru Hrana destinată consumului Uman impune fabricanţilor de produse gata preparate (PGP) să implementeze și să administreze un PMM pentru a monitoriza mediul PGP și a reduce riscurile de contaminare. Cursul nostru vă va arăta cum să respectați această cerinţă FSMA.

Ce veți învăța?

Acest curs abordează proiectarea și implementarea unui PMM, începând cu o determinare a agentului patogen vizat, pe baza materiilor prime și produselor finite. Utilizează studii de caz și exemple practice pentru a vă arăta cum să efectuați o investigație aprofundată pentru a determina faptul că sursa primară de contaminare a fost localizată și eliminată.

La finalizarea cursului, veți înțelege aspectele importante ale unui PMM, inclusiv eșantionarea și zonele, administrarea datelor și investigaţiile avansate. Veţi putea crea un plan specific organizaţiei dvs.

Cursul este destinat fabricanţilor de PGP, care, conform FSMA, au obligaţia de a implementa un PMM.

Condiții necesare

Se recomandă ca participanții la curs să aibă cunoștințe prealabile despre:

  • Analiza de risc
  • Controale preventive
  • Noţiuni de bază despre microbiologia alimentelor
  • Managmentul siguranţei alimentare

Detaliile cursului

  • Durata cursului: O zi
  • Metodologia de predare Față în față, formare virtuală prezentată de instructor (online) 
  • Acreditare: SGS

La încheierea cu succes a acestui curs, participanţii vor primi un certificat SGS de absolvire.

Formare de încredere în domeniul siguranței alimentare de la unul dintre cei mai importanți Furnizori de Cursuri

În calitate de lider în formare profesională, ne bazăm pe numeroși ani de experiență la nivel mondial. Cursurile noastre sunt susținute de specialiști care vă vor sprijini în parcursul dvs. profesional.

Contactați-ne astăzi pentru a vă rezerva un loc la cursul nostru de instruire în PMM pentru unităţile de producţie alimentară.