Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Formarea SGS privind dezvoltarea și implementarea controalelor preventive FSMA pentru alimentația umană - înțelegeți aspectele practice ale implementării regulii FSMA referitoare la controalele preventive pentru alimentația umană.

Conform regulii „Controalele Preventive FSMA pentru Alimentația Umană (Regula CP pentru Alimentația Umană), furnizorii de servicii de alimentație trebuie să aibă un plan de siguranță alimentară, care să includă o analiză a pericolelor și controale preventive bazate pe riscuri. În cadrul cursului nostru, vă vom învăța cum să implementați regula FSMA.

De ce să alegeți formarea SGS privind implementarea controalelor preventive FSMA?

La acest curs, veți afla cum să respectați cerințele FSMA efectuând evaluarea pericolelor, identificând și gestionând controalele preventive și întocmind documentația necesară. Cursul abordează aspectele practice ale implementării Regulii CP pentru Alimentația Umană, inclusiv bunele practici de producție (sub-partea B), evaluarea pericolelor, controalele preventive și planul privind siguranța alimentară. În cadrul cursului, se folosesc studii de caz și exemple practice.

Cursul se adresează celor care caută îndrumări cu privire la implementarea regulii CP pentru Alimentația Umană din FSMA.

Condiții necesare

Se recomandă ca participanții la curs să aibă cunoștințe prealabile despre bunele practici de producție, HACCP (analiza riscurilor și puncte critice de control) sau experiență în sistemele de siguranță alimentară.

Detaliile cursului

  • Durată: 2,5 zile
  • Acreditare: SGS
  • Metodologia de predare: față în față, formare virtuală prezentată de instructor (online)

La încheierea acestui curs, veți primi un Certificat SGS de absolvire.

Cursuri fiabile în domeniul siguranței alimentare de la unul dintre cei mai importanți furnizori de cursuri

În calitate de lider în programe de formare profesională, ne bazăm pe numeroși ani de experiență la nivel mondial. Cursurile noastre sunt susținute de specialiști care vă vor sprijini în parcursul dvs. profesional.

Pentru a afla mai multe despre cursul nostru de formare privind dezvoltarea și implementarea controalelor preventive FSMA pentru alimentația umană, contactați-ne astăzi.