Skip to Menu Skip to Search Contactaţi-ne Romania Site-uri web şi limbi străine Skip to Content

Instruire în regulamentul UE privind cheresteaua de la SGS - vă permite să vă înțelegeți rolul și responsabilitățile atunci când plasați cherestea pe piața europeană pentru prima dată.

Regulamentul Uniunii Europene 995/2010 stabilește obligațiile operatorilor care plasează cherestea și produse din cherestea pe piața europeană pentru prima dată. Operatorii trebuie să aibă în funcțiune un sistem funcțional de obligație de diligență înainte de martie 2013, când regulamentul va intra în vigoare.

De ce să alegeți instruirea pentru Regulamentul UE privind Cheresteaua de la SGS?

Acest curs îi ajută pe delegați să înțeleagă Regulamentul UE privind cheresteaua. Acoperă articolele din regulament cu privire la:

  • Operatorii (organizațiile sau indivizii responsabili cu plasarea de cherestea pe piața europeană)
  • Cerinţele privind sistemul de obligaţie de diligenţă (inclusiv mecanisme pentru colectarea informaţiilor, efectuarea evaluării şi diminuării riscurilor)
  • Rolul lanţului de custodie şi scheme de verificare prin terţi

Acest curs de o zi a fost conceput pentru ca operatorii să înţeleagă şi să analizeze cerinţele Articolului 4 (Obligaţiile operatorilor) şi Articolul 6 (Sisteme de obligaţie de diligenţă) precum şi alte articole aferente ale Regulamentului privind cheresteaua al Uniunii Europene.

Pentru a afla mai multe despre instruirea oferită de noi în privinţa Regulamentului UE pentru Cherestea, contactaţi-ne astăzi.